Інформатор Калуш

ТРЕШ

Авто у кюветі: нові деталі ДТП у Хотіні

Авто у кюветі: нові деталі ДТП у Хотіні

Вчора, 4 грудня, близько 13:30 у мікрорайоні Хотінь сталася ДТП за участі вантажного та легкового автомобілів. У зв’язку з чим, друге авто опинилося у водоймі поруч з дорогою. Сьогодні Поліція Прикарпаття розповіла про причини й наслідки дорожньо-транспортної пригоди. 

Ділиться Інформатор.

“На місце події прибула група швидкого реагування. Встановили наступне: Водій 2001 року народження, житель міста Городок, Львівської області керуючи вантажним автомобілем Renault Midlum, не обрав безпечної швидкості руху та безпечного інтервалу й через це допустив зіткнення з білим Audi Q3, яким керувала жінка 1995 року народження”, — констатували в Поліції.

Також додали, що:

“Її відразу доставили для огляду до медичного закладу, а на водія вантажівки склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП — Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна. Після чого учасники ДТП розійшлись”.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору