Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як за 8 років змінилась вулиця Дзвонарська у Калуші

Як змінився Калуш

Відновлення басейну, наземний пішохідний перехід та зменшення реклами — порівнюємо фото Калуша 2015 та 2023 року.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні гуляємо вулицею Дзвонарською зразка 2015 року та порівнюємо її зі теперішніми світлинами. Починаємо з літньої альтанки кафе, яка нещодавно зникла.

Далі по дорозі бачимо величезні калюжі й незадовільну дорогу на ринку. У 2015 році чоловік у білих “мештах” на цьому місці намагався пройти цю смугу перешкод. Зараз замість калюж — лід. На весні побачимо справжню ситуацію й порівняємо її з фото 8-річної давності.

Пройшовши трішки ринком раніше можна було побачити два дерева, які нагадують живу арку для машин. Нараз бачимо, що з двох приятелів залишився тільки один.

Ближче до Калуського ліцею №3 встановили безпечний пішохідний перехід Більше про нього у матеріалі: У Калуші завершують будівництво безпечного пішохідного переходу.

Біля супермаркету “виросли” МАФи з квітами, а “будка” з квасом перетворилась на елегантний кавовий стаканчик.

Також змінилось й приміщення басейну біля Калуського ліцею. Тепер він функціонує та навіть встиг “набрати” боргів перед громадою. Детальніше у матеріалі: “Акваторія” заборгувала громаді Калуша понад 600 тисяч гривень.

Офіс Інформатора колись був звичайним житловим будиночком.

Також змінився й будиночок напроти офісу. На цьому прикладі можемо поглянути, як впливає зовнішня реклама на сприйняття будівель.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору