Інформатор Калуш

ТРЕШ

З калуського садочка через булінг звільнився двірник

З Калуського садочка через булінг звільняється двірник

З електронним зверненням до мера міста звернувся двірник ЗДО “Журавлик”. Каже, впродовж чотирьох місяців витримував булінг від керівника. Працювати в садочку більше не має ні наміру, ні потреби, ні можливості. 

Пише Інформатор.

4 грудня чоловік звернувся до очільника Калуської територіальної громади:

“Я, Криворучко Володимир, 65-річний пенсіонер, зголосився попрацювати фізично на вакантну посаду двірником ЗДО “Журавлик”, натомість впродовж 4 місяців витримував булінг від безпосереднього керівника Шкутяк М.М. (заст. дир. господарства)”.

Каже, отримував безпідставні звинувачення у можливих крадіжках, а також — відверті образи при людях, “матюки” та перехід на “ти”.

“Я втомився від інтрижок і наїздів, оскільки прийшов у заклад не психологічні задачки вирішувати, а тільки фізично працювати. Претензій до якості роботи не було, зате постійні причіпки з приводу 10-15 хв. запізнень після обіду, передчасний відхід з роботи (після виконаних усіх доручень у зимовий час, коли рано темніє, а робоче місце не належно облаштоване)”, — додає Володимир.

Чоловік зауважує, що “прийшов на роботу двірника працювати фізично, а не отримувати від свого безпосереднього керівника образи”.

У міського голови чоловік просить повернути йому трудову книжку і решту документів, що перебувають у ЗДО “Журавлик”. Пояснює це тим, що при оформленні на роботу купив їх за власний кошт.

Меру він надсилає і копію заяви на звільнення. Каже, далі працювати там нема ані наміру, ані потреби, ані можливості.

У садочку кажуть, що двірник уже звільнився. Сталось це 4 грудня, після написання заяви.

“Звільнився він за згодою обох сторін. Каже, претензій до мене у нього немає”, — ділиться директорка ЗДО “Журавлик” Вікторія Токар.

Також додає, що заступниця директорки написала пояснюючого листа. А в садочку, загалом, на чоловіка зла не тримають. Документи, які він міг забрати (згідно із законодавством) — забрав ще в понеділок.

Фото ілюстративне.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору