Інформатор Калуш

ВЛАДА

Міжнародний форум в Івано-Франківську: на панелі — калушани

форум в Івано-Франківську

Консули та посли країн-партнерів України, міжнародні донорські організації та благодійники, представники місцевих громад та бізнесу — форум “Івано-Франківська область — надійний партнер” зібрав в одному залі понад 150 гостей. 

Розповідає Інформатор.

Форум був розділений на кілька панелей, присвячених соціально-економічному розвитку Прикарпаття, міжнародній співпраці, стратегії бізнесу під час війни та підтримці населення.

Метою заходу, як зазначила голова ОВА Світлана Онищук, стала презентація іноземним партнерам інвестиційної привабливості Прикарпаття, пошук партнерів задля розвитку бізнесу, освітньої, соціальної та медичної сфер. У фокусі також — можливість втілення нових соціальних проєктів, зокрема, будівництва соціального житла, будинків сімейного типу, де зможуть проживати діти, що опинилися в складних життєвих обставинах. Йшлося також про пошук однодумців та партнерів, які готові допомогти зі створенням великого реабілітаційного центру для відновлення дітей війни з усієї України.

Під час бізнес-панелі говорили про розвиток туризму та крафтового виробництва у регіоні, про те, чи адаптувався бізнес до умов війни та які стратегії розвитку обирає, обговорили проблеми релокованого бізнесу та шляхи їх вирішення. На цій панелі серед інших спікерами були і калушани — засновник індустріального парку “Kalush Industrial HUB” Анатолій Чумичкін та заступник директора релокованої із Харкова до Калуша компанії “Моторімпекс” Віктор Скрипніков.

Читайте такожБізнес-форум у Калуші: експерти говорили про розвиток промисловості

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору