Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Пазл”, “Я повернусь”, “Дивно-самотній” та інші музичні новинки YouTube | Добірка №18

"Пазл", "Я повернусь", "Дивно-самотній" та інші музичні новинки YouTube | Добірка №18

За останній тиждень новинками встигли потішити кілька українських артистів і бендів: Кажанна, Островський і навіть O.Torvald. 

Добірку підготував Інформатор.

OSTROVSKYI & ENLEO — Незакохана

“Однієї ночі ми з ENLEO грали на гітарі, придумували вірші і написали цю пісню. У тексті і я, і Нікіта згадуємо про дівчину з минулого, яка була в тебе закохана, але одного дня ви все ж розсталися. І, хоч вона більше не кохає тебе, і ви вже давно не разом, вона не може забути і навіть пробує тебе повернути. Це моя перша пісня написана не про конкретну історію з мого життя, а більше про зібрані переживання в різних ситуаціях”, — каже Ostrovskyi.

Додав кілька слів про трек і ENLEO:

“Трек “Незакохана” важливий саме тим, що це, в якомусь плані, розрив шаблону для мене. Як тільки він був написаний, я запропонував його Островському, бо оспівування сексуальності притаманне саме його образу, як артиста. Але згодом він запропонував записати в трек і мій парт, тоді я зрозумів, що це цікава можливість спробувати себе в іншому жанрі, тим паче пісня вийшла дійсно дуже файна”.

За 3 дні трек назбирав 45 тисяч переглядів.

Кажанна — Пазл

Кажанна вкотре “підриває” соціальні мережі! Цього разу новим синглом “Пазл”. Він навіть потрапив до вкладки “Популярне” та впевнено тримається на 3-му місці.

“Мені завжди здавалось, що у нас є час
А потім прокидаюся в пустій квартирі”

За тиждень трек назбирав майже 165 тисяч прослуховувань.

Tember Blanche — Пінгвін

“Кажуть, що пінгвіни
Закохуються раз на життя”

У описі до відеокліпу висловилась солістка бенду:

“Чесно, ми вагалися, випускати “Пінгвіна” під моїм сольним проєктом, чи під іменем Tember Blanche. Врешті вирішили, що Tember Blanche цілком може випустити пісню про неприродність людської моногамності, адже вона не відвертіша за весь наш другий альбом”

Трек був анонсований 4 грудня. Станом на сьогодні кліп назбирав майже 20 тисяч переглядів.

O.TORVALD — Я повернусь

Це мала б бути остання пісня на творчому шляху музичного бенду, розповідає Женя Галич.

Він пояснює:

“За день до того, як ми мали оголосити про це на концерті у Львові, рішення змінилось..”

За 7 днів трек назбирав майже 90 тисяч прослуховувань.

SPOKUSY – Дивно-самотній

Нова відеоробота від Spokusy “Дивно-самотній” – це симуляція побачення в умовах відносної безпеки та спокою.

“Двоє молодих людей легко відкриваються одне одному, вільно дивуються новим емоціям та зовсім не зважають на оточуючий світ. Ніхто не знає чи будуть вони разом, чи це буде їх єдина зустріч, але шаурма така смачна і цигарки так надихають…”, — пишуть в описі.

За три дні відеокліп назбирав майже 2 тисячі переглядів на YouTube.

NAVKA — Дівча зі сталі

Відеокліп на нову пісню співачки Навки “Дівча зі сталі” покликаний підтримати жінок, яких війна розлучила з їх коханими. NAVKA відзняла це відео під час однієї з поїздок на Одещину, де зараз проходять зйомки авторського козацького мюзиклу. Разом зі співачкою у відео відзнявся Воїн, який отримав звання “Герой України”, Олександр Коваленко на позивний “ХУК”.

“Щоб підтримати моральний стан таких жінок, я хочу показати їм, що вони такі не одні — де б вони не перебували зараз. І що їхні кохані обов‘язково виживуть і повернуться додому”, — каже Навка.

Трек назбирав понад 7 тисяч прослуховувань за 2 дні.

Ментальна Зрада — М’ята

“М’ята” — це історія хлопця романтика, який потрапив в емоційні гойдалки та маніпуляції своєї дівчини, яка більше його не кохає. Саме відчуття емоційних гойдалок, постійної напруги та тривожність залишають травму на ментальному здоров’ї хлопця.

За три дні після прем’єри відеокліп назбирав 500 переглядів.

Приємного прослуховування!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору