Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: спаржева квасоля | Рецепт №24

Смачний піст: спаржева квасоля | Рецепт №24

Спаржеву квасолю часто плутають зі спаржею, але це зовсім різні продукти. Вона також може бути дуже смачною.

Пише Інформатор.

СПАРЖЕВА КВАСОЛЯ

Інгредієнти:

  • заморожена стручкова квасоля
  • вершкове масло
  • часник
  • сік половини лимона
  • перець чилі

Приготування:

Підготуйте всі інгредієнти для приготування спаржевої квасолі.

Закип’ятіть воду в сотейнику і закиньте туди квасолю на 30 секунд. Якщо ви використовуєте свіжу квасолю — бланшуйте її довше (десь 1 хвилину). Кількість води залежить від кількості квасолі, яку ви готуєте, вода повинна повністю її покривати. Потім відкиньте квасолю на друшляк, щоб стекла зайва волога.

Очистіть кілька зубчиків часнику і наріжте його тонкими слайсами. Розігрійте пательню з вершковим маслом і обсмажуйте часник 1 хвилину. Можна використовувати суміш вершкового масла і соняшникової олії. Додайте до часнику спаржеву квасолю і обсмажуйте її ще 1 хвилину.

Додайте сіль і вичавіть сік половини лимона. Якщо ви смажите велику кількість квасолі — додавайте більше соку. За бажанням додайте слайси свіжого перцю чилі або сухі пластівці.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору