Інформатор Калуш

ГРОШІ

З Каменя і Сваричева до захисників “полетіли” дрони

З Каменя і Сваричева до захисників "полетіли" дрони

Нині кожна громада, кожен колектив намагаються допомагати українським воїнам. Цього разу розповідаємо про села Сваричів та Камінь, у яких зібрали кошти та закупили три дрони.

Ділиться Інформатор з посиланням на Рожнятівську селищну раду.

“Колектив Сваричівського ліцею та його вихованці не залишаються байдужими до вимог сьогодення. Тому до 10 ОГШБ Миколай вирушив дроном”, — інформують у селищі.

Автори допису додають, що збір було реалізовано дуже швидко. Тож, усім, хто долучився, — безмежна вдячність.

Майже одночасно збір на дрони тривав і у селі Камінь. Цього разу за пожертви мешканців села вдалося придбали два FPV-дрони. Їх передали для військової частини на Донецькому напрямку, де служить захисник із села.

“Також односельці зібрали допомогу на ремонт авто на передовій та мають намір придбати ще одного дрона. Віримо, що цей внесок буде внеском у перемогу! Нехай Бог оберігає наших військових на кожному кроці!” — пишуть на сторінці громади.

Раніше ми повідомляли, що Калуш закуповує дронів на 1,5 млн гривень. Також у місті регулярно відбуваються акції на підтримку військових. Активісти вимагають від влади закуповувати якомога більше безпілотників для потреб захисників.

Також на Інформаторі була публікація про мешканку Рожнятова, яка назбирала на дрон з пенсії.

Нагору