Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські волонтери зібрали понад 100 тисяч гривень

зібрали гроші на ярмарку

У Калуші завершився дводенний благодійний ярмарок, який організовували волонтери на підтримку військових. Його результат — понад 100 тисяч гривень.

Розповідає Інформатор.

Ярмарок організовувала Калуська міська філія “Союзу українок”, яка місяць тому оголосила мегазбір. Волонтери хочуть зібрати 850 тисяч гривень. І це — найбільша сума, яку вони ставили собі за ціль.

Гроші волонтери збирають на дрон Mavic DJI 3 Thermal з тепловізором для нашої ТРО та на 3 авто для 47, 107 та 33 бригад.

У суботу та неділю союзянки дарували калушанам трішки тепла й Різдва. На площі можна було посмакувати смачними гарячими стравами і чаєм, придбати вироби ручної роботи та картини. Дітям навіть дозволили посмажити зефірки на окопній свічці. Також була ялинкова фотозона та новорічний декор.

Підсумки важкої дводенної роботи волонтери підбили увечері неділі. Зібрали — 111 тисяч 60 гривень. Результатом, кажуть, дуже задоволені. Тож, дякують усім, хто долучався в організації та приходив на ярмарок як гість, покупець, волонтер чи просто благодійник.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору