Інформатор Калуш

РОЗСЛІДУВАННЯ

Міст у Рожнятові сьогодні перекриють знову, — ДП “Дороги Прикарпаття”

Міст сьогодні перекриють знову

Дорожники відреагували на ситуацію з самовільним відкриттям моста у селищі Рожнятові. Уже звернулися в поліцію та заявили, що сьогодні ж міст буде перекрито знову.

Про це представниця ДП “Дороги Прикарпаття” розповіла Інформатору.

“Сьогодні дізналися, що там люди самовільно відкрили. Уже викликали поліцію. Зараз блоки будуть поставлені назад, тому що міст аварійний і ніхто на себе брати відповідальність не буде потому”, — зазначила співрозмовниця.

А що стосується перспектив капітального ремонту моста, то дорожники кажуть: скоро буде опубліковано договір підряду з СП “Будучність” і, якшо буде фінансування, то міст будуть ремонтувати. Термін виконання робіт — увесь 2024 рік. Але наразі фінансування ще немає і чи буде в наступному році ще невідомо.

Поки що в планах зробили тимчасовий об’їзд.

Нагадаємо, у селищі Рожнятові люди самостійно відкрили аварійний міст. Інформатор побував на місці та поспілкувався з місцевими мешканцями і водіями. Вони кажуть, що не знають, хто і коли розблокував міст. Десь уночі, але звуку техніки або не чули, або просто не звернули уваги. Голова селищної ради Василь Рибчак у коментарі Інформатору зазначив, що ситуація, яка  склалася — не його відповідальність.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору