Подавати такий крем-суп можна з лимонним соком для свіжості або додати перцю чилі, якщо хочеться гострішого смаку.
Пише Інформатор.
КРЕМ-СУП ІЗ СОЧЕВИЦІ ТА КІНЗИ
Інгредієнти:
- сочевиця — 100 г
- цибуля-порей — 40 г
- морква — 50 г
- лимонний сік — 1 ч. ложка
- томатний сік — 150 мл
- вода — 500 мл
- часник
- кінза
- перець чилі
- паприка
- соняшникова олія — 1 ст. ложка
Приготування:
Приготуйте всі інгредієнти для сочевичного крем-супу з кінзою. Помийте цибулю-порей, моркву, кінзу та часник. Просушіть їх на паперовому рушнику. Переберіть та промийте під струменем води сочевицю.
Дрібно наріжте цибулю, моркву, перець чилі та часник. У сотейнику обсмажте овочі, поки цибуля не стане м’якою. Далі додайте сочевицю та обсмажте ще протягом однієї хвилини. До овочів і сочевиці влийте томатний сік і воду. Все разом доведіть до кипіння і варіть до готовності сочевиці, приблизно 15-20 хвилин.
Коли сочевиця відвариться — перебийте суміш блендером до однорідного стану, додайте до готового крем-супу сіль, сік лимона, паприку, кінзу до смаку та перемішайте.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08