Інформатор Калуш

ТРЕШ

Смертельна ДТП на Калущині

Смертельна ДТП на Калущині

У Долині сталась жахлива ДТП за участі легковика “Skoda Oktavia” та грузовика “КАМАЗ”

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Прикарпаття.

Вчора, 14 грудня, орієнтовно о 17:30 житель Долини, котрий рухався на автомобілі “Skoda Oktavia” не обрав безпечної швидкості руху та передньою частиною врізався у задню частину напівпричепа вантажного автомобіля “КАМАЗ”.

В результаті зіткнення водій легковика, 1956 року народження, загинув на місці подій. Водій вантажівки мешканець Брошнева, 1971 року народження, був тверезий.

“Наразі призначено відповідні експертизи, у ході яких поліцейські з’ясують усі обставини даної автопригоди”, — пишуть на сторінці поліції.

За фактом ДТП також відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

“Шановні водії!Будьте уважні під час їзди у темну пору доби, дотримуйтеся безпечної швидкості та Правил дорожнього руху. Неправильна оцінка дорожньої ситуації, перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть і переходів, керування у стані алкогольного сп’яніння нерідко призводять до дорожньо-транспортних пригод”, — застерігають правоохоронці.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору