Інформатор Калуш

ТРЕШ

Коломиянин зробив селфі і загримів до поліції

Коломиянин зробив селфі і загримів до поліції

У Коломиї трапилась кумедна історія з молодиком, який виїхав на пішохідну площу перед Музеєм писанкового розпису та фотографувався там. Після цього він позначив себе у новині Інформатора й виклав селфі.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Інформатор Коломия.

Історія розпочалась з того, що обурена коломиянка звернулась до наших колег з повідомленням про зухвале паркування. Невідомі молодики виїхали автівкою на пішохідну площу перед Музеєм писанкового розпису та взялися до фотосесії.

Головний герой побачивши новину про себе зробив репост собі у соцмережі й відмітив Інформатора. Зухвалим молодиком виявився користувач з підписом Вася Васкул.

“І навіть зауваження про те, що бруківка на площі не розрахована на вагу транспортного засобу, не змусило юнака задуматися. Крім того, він виклав селфі, де добре читаються номерні знаки його машини”, — пишуть колеги з Коломиї.

В результаті імʼя, прізвище та реєстраційний номер автівки передали в поліцію. Після публікації продовження історії Вася Васкул видалив селфі, але це напевно його вже не врятує. Йому загрожує адміністративний штраф.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору