Інформатор Калуш

ТРЕШ

Через пішохідну зону — до магазину. У Калуші це запросто?

Через пішохідний сквер до магазину

У Калуші змушені шукати спосіб, як обмежити проїзд по пішохідній зоні в районі вулиці Шептицького. Кажуть. що деякі водії самовільно перетворюють цю територію у “проїзну” частину.

Повідомляє Інформатор.

“Я навіть не знаю, як це назвати: деякі водії до магазину “Сільпо” заїжджають уже від автобусної зупинки. І там в результаті зробили суцільну парковку і проїзну трасу”, — повідомив під час засідання сесії депутат Сергій Шийко.

Він зазначив також, що став свідком ситуації, коли дитина там ледь під колеса автомобіля не потрапила. Відтак — запропонував колегам-депутатам і керівництву міста або встановити якісь обмежувачі, або видати припис власникам ділянки, щоб вони облагородили і зробили територію безпечною для переходів.

Місця біля магазину для паркування автомобілів там достатньо. Тому потрібно лише унеможливити проїзд вказаною ділянкою, відкоментував міський голова Андрій Найда та дав протокольне доручення знайти рішення.

Додамо, що сьогодні Інформатор побував на місці і навіть встиг зафіксувати, як одна автівка, перетнувши всю площу, поїхала позаду автобусної зупинки аж до виїзду біля “побуту”. І можна було б припустити, що це явище все ж нечасте, але понищена плитка все ж, очевидно, говорить про протилежне.

Раніше ми писали, що в Калуші можуть змінити схему руху транспорту в районі проспекту Лесі Українки.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору