Інформатор Калуш

ГРОШІ

82-річна прикарпатська пенсіонерка пожертвувала на дрон для бійців 18 500 гривень

82-річна прикарпатська пенсіонерка пожертвувала на дрон для бійців 18 500 гривень

Євдокія Бичук із села Пасічна, що на Івано-Франківщині, пожертвувала 18 500 грн на дрон для військових, які боронять Авдіївку. 

Про це Суспільному розповіла волонтерка з Пасічнянської громади Наталія Букатюк, пише Інформатор.

За словами волонтерки, Євдокія Бичук “дуже прагне перемоги” та закликає допомагати українським воїнам. Зокрема, й під час різдвяних свят.

“І ця бабця сказала: “Дитинко, мені нелегко вдалося зібрати ці гроші, бо складала їх зі своєї пенсії. Але я собі подумала, що будемо святкувати після перемоги. Тож вирішила всі заощадження передати на українську армію”, — ділиться Наталія Букатюк.

Євдокія Бичук хоче, щоб її приклад надихнув людей купувати безпілотники для української армії, зокрема, й під час Різдва, каже Наталія Букатюк.

За гроші пенсіонерки волонтер Василь Павлюк придбав дрон для бійців.

“Василь Павлюк допомагає нам закуповувати дрони, автівки й все, що потрібно нашим військовим, — каже Наталія Букатюк. — Ми передамо його на Авдіївський напрямок, де їх дуже потребують. Там — зараз важка ситуація. Саме на цьому напрямку воює наш 29-річний захисник, який навіть додому не хоче йти, поки не здобуде перемогу. Ми йому купили два дрони: на гроші пані Євдокії й ще один”.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору