Якщо ви запасли кілька груш — спробуйте приготувати такий пиріг. І обов’язково додайте меду!
Пише Інформатор.
ПИРІГ З МЕДОМ ТА ГРУШАМИ
Інгредієнти:
- цукор — 1 склянка
- вода — 1 склянка
- мед — 2 столові ложки
- сода — 1 ч. ложка
- лимонна кислота — 1 ч. ложка
- подрібнені горіхи — 1/4 склянки
- олія — 0,5 склянки
- борошно — 2 склянки
- кориця — дрібка
- груші — 3-4 шт
Приготування:
Змішайте цукор з водою та додайте трохи олії. Підігрійте і додайте мед. Розмішайте, щоб цукор і мед розчинилися. Додайте соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна та борошно.
Борошна потрібно стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану.
Почистьте груші, наріжте кубиками і додайте у тісто. Вилийте тісто у форму. Випікайте 30-35 хвилин при 200 градусах.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08