Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Прикарпатський центр громадського правосуддя їде на Болехівщину | АНОНС

Прикарпатський центр громадського правосуддя їде на Болехівщину | АНОНС

Влітку цього року ми розповідали про те, що у Калуші починається унікальний проєкт — Прикарпатський центр громадського правосуддя. За кілька місяців успішної роботи в місті вони показали гарний результат. Тож настав час розширювати свої межі.

Анонсує Інформатор.

У четвер, 21 грудня, о 14:00, у селі Тисів Болехівської громади відбудеться виїзна сесія Центру.

Зустріч відбудеться у приміщенні сільської ради. Всі присутні зможуть отримати широкий спектр допомоги. А саме:

  • консультування щодо соціальних допомог і пільг (у рамках перенаправлення на інші органи державної влади чи органи місцевого самоврядування);
  • допомога малозабезпеченим сім’ям;
  • допомога особам з обмеженими можливостями; підтримка сімей військових, ветеранів, полонених, зниклих безвісти, загиблих (померлих);
  • допомога із документами у складних ситуаціях, перевірка різних юридичних документів — договорів, заяв, клопотань тощо.

Попередньо можна сконтактувати з організацією за телефоном +38 (067) 77 490 60 або електронною поштою justice@sii.org.ua.

Нагадаємо, що проєкт “Прикарпатський громадський центр правосуддя” реалізовується за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми “Справедливість для всіх” (USAID Justice for All Activity).

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору