Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: пиріг з медом та грушами | Рецепт №35

Смачний піст: пиріг з медом та грушами | Рецепт №35

Якщо ви запасли кілька груш — спробуйте приготувати такий пиріг. І обов’язково додайте меду! 

Пише Інформатор.

ПИРІГ З МЕДОМ ТА ГРУШАМИ

Інгредієнти:

  • цукор — 1 склянка
  • вода — 1 склянка
  • мед — 2 столові ложки
  • сода — 1 ч. ложка
  • лимонна кислота — 1 ч. ложка
  • подрібнені горіхи — 1/4 склянки
  • олія — 0,5 склянки
  • борошно — 2 склянки
  • кориця — дрібка
  • груші — 3-4 шт

Приготування:

Змішайте цукор з водою та додайте трохи олії. Підігрійте і додайте мед. Розмішайте, щоб цукор і мед розчинилися. Додайте соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна та борошно.

Борошна потрібно стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану.

Почистьте груші, наріжте кубиками і додайте у тісто. Вилийте тісто у форму. Випікайте 30-35 хвилин при 200 градусах.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору