Калуш До сайту

Смачний піст: пиріг з медом та грушами | Рецепт №35

Якщо ви запасли кілька груш — спробуйте приготувати такий пиріг. І обов’язково додайте меду! 

Пише Інформатор.

ПИРІГ З МЕДОМ ТА ГРУШАМИ

Інгредієнти:

Приготування:

Змішайте цукор з водою та додайте трохи олії. Підігрійте і додайте мед. Розмішайте, щоб цукор і мед розчинилися. Додайте соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна та борошно.

Борошна потрібно стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану.

Почистьте груші, наріжте кубиками і додайте у тісто. Вилийте тісто у форму. Випікайте 30-35 хвилин при 200 градусах.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08