Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Калуші депутат запропонував звільнити “медичного” заступника міського голови. Рада — не підтримала

Депутат пропонує звільнити медичного заступника

Наразі у міського голови Калуша є чотири заступники. Тож, йому пригадали передвиборчу обіцянку щодо меншої кількості заступників та нагадали, що всі медичні заклади мають керівників і не потребують окремого курування.

Про це йшлося на сесії міської ради, пише Інформатор.

З ініціативою щодо звільнення з посади заступниці міського голови Наталії Кінаш виступив депутат Олег Нижник. Перед затвердженням порядку денного сесії він звернувся до колег та головучого на сесії:

“На минулій сесії я міському голові пропонував і просив підготувати на наступну сесію проект рішення про скорочення кількості посад заступників. Але сьогодні в порядку денному цього питання немає. Тому я пропоную включити питання “Про внесення змін до загальної чисельності апаратів ради виконавчого комітету та виконавчих органів Калуської міської ради, а саме — зменшити чисельність заступників міського голови, зокрема, ліквідувавши посаду заступника з питань медицини”.

Медичні заклади у Калуші мають статус комунальних некомерційних підприємств та мають директорів, які відповідають за роботу відповідних закладів. Тож, вважає депутат, окремого заступника з питань медицини непотрібно.

Пропозицію Олега Нижника поставили на голосування, але колеги-депутати її не підтримали. “За”, окрім ініціатора питання, проголосував ще Михайло Гаврилишин. “Проти” — Ярослав Кінаш, Олександр Мицак, Ольга Білецька, Любомир Онуфрик та Алла Попельницька. Ще 8 депутатів “утрималися” , а 15 не голосували взагалі. Тож, питання навіть не внесли у порядок денний.

До теми: Зарплата мера Калуша довела до істерики секретаря ради і депутатку

 

Тетяна Кіндюх 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору