Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

5 різдвяних фільмів для атмосферного кіновечора

5 різдвяних фільмів для атмосферного кіновечора

Попереду Різдво. А поміж підготовками до різдвяних свят обов’язково потрібно ловити зимовий настрій. Саме тому ми підготували для вас добірку атмосферних фільмів.

Пише Інформатор.

Дух Різдва

Кінострічка є адаптацією класичної різдвяної історії Чарльза Дікенса. Скупий чоловік на ім’я Клінт, який ставиться до всіх навколо із жахливим егоїзмом, потрапляє у фантастичну пригоду в трьох фазах часу: минулому, теперішньому і майбутньому. Все це для того, щоб дізнатися, як він став таким нещасним і самотнім.

Рекомендовано до перегляду глядачам віком від 13 років.

різдвяні фільми

Різдвяна історія: Різдво

Ральфі, вже дорослий чоловік із серйозним життєвим досвідом, приїжджає додому на Клівленд-стріт напередодні новорічних свят. Перед ним постає просте, на перший погляд, завдання: йому потрібно загадати ідеальне Різдво свого дитинства та влаштувати ідентичне для своїх дітей. Сімейна комедія торкнеться серця усіх, хто полюбляє проводити зимові свята у колі найближчих людей.

Фільм не має вікових обмежень.

різдвяні фільми

Різдво з тобою

Сподобається поціновувачам старих романтичних фільмів!

У центрі сюжету популярна поп-зірка, яка замислюється про написання стовідсоткового хіта. Ось тільки досягти такого результату зовсім не просто. Дівчина вирішує виконати бажання своєї юної шанувальниці та зустрітися з нею, поспілкуватися та просто провести час разом.

Однак вона навіть уявити не могла, що ця зустріч їй дасть можливість зустріти справжнє кохання. Вона знайомиться з чудовим чоловіком та закохується.

Рекомендовано до перегляду глядачам віком від 6 років.

різдвяні фільми

Оксамитовий кролик

Це екранізація книги Марджері Вільямс “Оксамитовий кролик”.

У центрі кінострічки маленький хлопчик Вільям, який отримує на Різдво нову улюблену іграшку — оксамитового кролика. Його він обожнює — грається з ним щодня.

Але Вільям не знає, що Кролик теж його любить. І понад усе Кролик хоче стати справжнім, щоб у Вільяма нарешті з’явився друг.

Згодом Кролик дізнається, що він може стати справжнім, якщо його власник буде достатньо сильно його любити.

Фільм не має вікових обмежень.

різдвяні фільми

Хлопчик на ім’я Різдво

Хлопчик Ніколас живе разом зі своїм батьком. Насправді їм зовсім скрутно — не вистачає грошей. Намагаючись заробити, батько Ніколаса погоджується на запропоновану королем місію, щоб знайти “надію”. Вона, на його думку, перебуває в Ельфгаймі — казковому селищі ельфів, що, як вважалося, існує лише в легендах.

Але батько зникає, тож Ніколас сам вирушає у надзвичайну пригоду на засніжену північ у пошуках свого батька.

Рекомендовано до перегляду глядачам віком від 6 років.

різдвяні фільми

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору