Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Небезпечні калуські дороги — добірка найгучніших ДТП 2023 року

Небезпечні калуські дороги — добірка найгучніших ДТП 2023 року

Це рік виявився доволі небезпечним і травмуючим. І не тільки тому, що росія невпинно продовжує руйнувати українську інфраструктуру й тероризувати мирне населення. Багато небезпеки й на дорогах, через неуважність чи стреси людей, які знаходяться за кермом. На жаль, Калущину це також не оминуло. Ми вирішили зібрати в одному матеріалі найважчі ДТП, що сталися протягом 2023 року в Калуші й тим самим нагадати всім і собі, щоб за кермом потрібно їздити відповідально.

Ділиться Інформатор.

У червні На перехресті Євшана і Незалежності сталася масштабна ДТП — Деталі. На місці події наші журналісти зафіксували три пошкоджені автомобілі марок — Opel AstraBMW 5-ої серії та Mitsubishi Outlander.

За словами очевидців аварія сталася через недотримання правил дорожнього руху. Автомобіль Opel Astra здійснював поворот під час якого в нього врізалось BMW. Вірогідно під час маневру, щоб уникнути зіткнення було пошкоджено й третій автомобіль.

Вже у липні на Об’їзній в районі Хотіня сталася масштабна аварія. Про неї ми розповідали у матеріалі: На обʼїзній у Калуші знову трапилось смертельне ДТП, тепер за участі чотирьох автомобілів.

Нагадаємо,  11 липня, орієнтовно об 11 годині на трасі Н-10 зіткнулись чотири машини марок: Mercedes-Benz Vito, Mazda 6, Peugeot, Nissan Leaf.

“Одна людина загинула, ще четверо отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні”, — повідомили нам наступного дня після аварії в пресслужбі поліції.

Більше деталей ми отримали готуючи матеріал: Смертельне ДТП на Об’їзній — Поліція поділилася деталями автотрощі

Наступне карколомне ДТП сталося на цій самій трасі Н-10 у вересні. Проте, цього разу на Добровлянському перехресті. Готуючи матеріал Два Renault не розминулись на об’їзній у Калуші | ФОТО ми з’ясували, що близько 17:00 водій Renault Laguna рухався з Хотіня в бік Долини. Керманич Renault Kangoo виїжджав від вокзалу та не надав переваги водію Renault Laguna. В результаті цього відбулося зіткнення від якого Renault Kangoo перевернувся на бік.

Згодом, у жовтні автотроща сталася у самому центрі міста — на перехресті вулиць Винниченка та Грушевського. 2 жовтня, близько 13:20 зіткнулися два авто Mazda 626 та Hyundai IX35. За словами очевидців, водійка другого транспортного засобу рухалася вулицею Грушевського, а керманич Mazda повертав з вулиці Виниченка. Більше деталей у матеріалі: Серйозна ДТП в центрі Калуша | ВІДЕО

А закриває цю добірку матеріал — Жахлива ДТП біля Калуша: вантажівка — над прірвою | ФОТО. Дорожньо-транспортна пригода сталась зовсім нещодавно. Минулого тижня, 19 грудня, на мості через річку Лімниця, що знаходиться у селі Вістова, в ДТП потрапила вантажівка із зерном та мікроавтобус “Mercedes VITO”. Що трапилось з водіями і який колапс на дорозі це спричинило — ми розповіли також і в матеріалі У вантажівці, що повисла на мості у Вістовій, була жінка.

Бережіть себе і дотримуйтесь правил дорожнього руху! 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору