Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Мріємо та діємо”: калуська молодь бере участь у всеукраїнському проєкті

Молодь Калуської громади остаточно відібрали до другої когорти в рамках проєкту “Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю” від програми “Мріємо та діємо”. 

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 3 січня. відбулися перші збори та знайомство робочої групи з програмною координаторкою проєкту — Лесею Клим’юк.

Вона зазначила, що в ході активного навчання, яке триватиме до червня поточного року спільними зусиллями калуської молоді та представників органів місцевого самоврядування буде розроблено програму потреб молоді, яка також буде відповідати актуальним викликам та пріоритам Молодіжної стратегії до 2030 року й відображатиме участь молоді в подоланні наслідків війни та відбудові.

“Варто пам’ятати, що коли мова про Калуську громаду, то не тільки про саме місто. Громада, це набагато більше. І у всіх різні потреби”, — зазначила Леся Клим’юк.

Програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь має можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

Нагадаємо, що Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну разом “(БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Остап Микитюк
Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору