Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Робочі місця Інформаторів | 8 січня — День чистого робочого столу

Сьогодні за інформацією порталу daytoday у світі відзначають День чистого робочого столу.

Інформатор вирішив поділитись фотографіями робочих столів колег до та після того, як розповів про свято.

Це стіл нашої головної редакторки Тетяни. Пропонуємо вам головоломку: знайти дві відмінності між фотографіями до та після:

Далі у нас стіл Віталіни. Вона сьогодні вихідна, тож за її стіл присіла СММниця Богданка, щоб випити кави. Як бачимо, після кавування робоче місце залишилось таким ж чистим, яким його залишала Віталіна.

У Остапа на столі присутня робоча атмосфера: навушники, листочок для записів, ключі від машини та тактичні рукавиці — це все інструменти, які мають бути під рукою. Ну і звісно ж монети для притягування грошей та книжка для натхнення.

У рекламного менеджера Святослава все по ділу: два телефони, два ноутбуки. Також бачимо, що зранку він встиг випити дві кави. Реклама несеться — гроші капають. Журнал з анекдотами, скоріш за все, теж подвійного призначення — щоб сумно не було і мишка добре ковзала. Під час сильних морозів під рукою тримає універсальне мастило для автомобіля.

В автора цієї статті на столі легенький склад. Пляшка води та булочка, щоб в будь-який момент підживитись. Особливого шарму додає камінь з Краматорська.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору