Інформатор Калуш

ТРЕШ

Бокал вина, телефон і електроопора. Калуський суд виніс вирок нетверезій водійці

Бокал вина, телефон і електроопора: Калуський суд виніс вирок нетверезій водійці

За порушення правил дорожнього руху завжди несе відповідальність водій… або водійка.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

До адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 130, ст. 124 КУпАП, притягнуто 39-річну калушанку, яка кермувала авто в стані алкогольного сп’яніння та скоїла наїзд на електроопору.

“В грудні, минулого року, місцева мешканка керуючи автомобілем не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням та скоїла наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП автомобіль та електроопора отримали механічні пошкодження. Окрім того, в той самий час керманичка знаходилась в стані алкогольного сп’яніння”, — розповіли у пресслужбі суду.

В суді жінка свою вину визнала, а також пояснила, що того дня випила бокал гарячого вина після чого керувала автомобілем. Через те, що задзвонив мобільний телефон вона відволіклась від керування автомобілем, переплутала педалі через що її автомобіль занесло і вона в’їхала в електроопору.

Дослідивши протоколи про адмінправопорушення та додані до них матеріали суд визнав жінку винною у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст. 124, ч. 1 ст. 130 КУпАП, та призначив стягнення у вигляді штрафу, що становить 17000 гривень 00 копійок з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору