Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Гартуйсь! — до калуської станиці Пласту завітали юні гості з Донеччини

Гартуйсь! — до калуської станиці Пласту завітали юні гості з Донеччини

Майже два десятки юнаків та юначок з Донеччини приїхали на відпочинок до нашого міста. В насиченій програмі, звісно ж, знайшлося місце і для приємних та пізнавальних зустрічей. 

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Минулого тижня до Калуша завітало 19 дітей з міста Новогродівка, що на Донеччині. І сьогодні вони мали чудову нагоду познайомитись не тільки з місцевими традиціями та колоритом і завести нових друзів — вихованців калуської станиці Пласт. 

“Нашим дітям це дуже потрібно.  Адже знаємо, що діти – наше майбутнє. І дуже важливо, щоб у них було місце, де б вони могли виражати свої емоції, свою правду, не боячись уголос говорити про свою любов до України”, — прокоментувала цю зустріч заступниця Новогродівського міського голови Ольга Сидорова.

Під час зустрічі господарі пластової домівки та калуське юнацтво розповіли про пластунські традиції, організацію, таборування та багато іншого.

В ході жвавого спілкування однолітки перезнайомились, обмінялися контактами й почали дружити у соцмережах.

За словами Ольги Сидорової, однієї з керівниць групи, діти в захваті від усього. Та найбільше емоцій викликали, найсильніші враження справили, зокрема, екскурсія до меморіального музею Степана Бандери у Старому Угринові, мандрівка Карпатським трамвайчиком і концерт гурту “Kozak System”.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору