Інформатор Калуш

ТРЕШ

Прикарпатка підпалила будинок колишнього зятя, бо той не хотів миритись

Прикарпатка підпалила будинок колишнього зятя, бо той не хотів миритись

На місці підпалу жінка залишила записку — “Або ти миришся, або спалю хату”.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на КУРС.

Ввечері, 12 серпня, теща потерпілого, перебуваючи напідпитку, підпалила штору в його домі штору через відкрите вікно. Побачивши, що вогонь поширюється будинком вона втекла. Вдома нікого не було, коли потерпілий прибув до будинку, то вже побачив, як пожежники гасять його помешкання. Також у дверях була записка, в якій було написано: “Або ти миришся, або спалю хату”.

Через підпал у будинку чоловіка вигоріла одна з кімнат та коридор. Пізніше зʼясувалось, що жінка йому зробила шкоду на 58 000 гривень. Згодом вона пообіцяла йому компенсувати все, але ремонт він робить власним коштом.

У суді вдалось зʼясувати, що потерпілий раніше жив з дочкою обвинувачуваної. За час спільного проживання з її матірʼю часто виникали конфліктні ситуації через її зловживання алкоголем. Жінка повідомила, що здійснила підпал через особисті конфлікти з потерпілим. Свою вину визнала та розкаялась.

В результаті засідання Городенківський районний суд встановив палійці іспитовий строк на три роки та зобовʼязав сплатити майже 24 000 гривень на проведення експертиз.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору