Інформатор Калуш

ГРОШІ

Калушавтодор оголосив тендер, вартістю 550 000 гривень, на оренду спецтехніки

Калушавтодор оголосив тендер, вартістю 550 000 гривень, на оренду спецтехніки

Комунальне підприємство хоче орендувати вантажний автомобіль та спецтехніку.

Повідомляє Інформатор.

На платформі онлайн-закупівель Prozorro зʼявилось оголошення про оренду техніки. В описі йдеться про 724 години оренди вантажного автомобіля без водія та 353 години оренди спецтехніки з водієм. Очікувана проплата за надання таких послуг комунальному підприємству становить 550 000 гривень.

Щоб дізнатись про деталі закупівлі Інформатор зателефонував до керівника КП “Калушавтодор” Романа Скибіцького. У розмові він розповів, що з початку повномасштабного вторгнення підприємство віддало власний вантажний автомобіль МАЗ на користування військовим. Через це вони зараз шукають підприємця, котрий впродовж року надаватиме їм в оренду такого ж типу самоскид.

Додатково Роман зазначає, що для їх потреб потрібен мініекскаватор. Він дасть працівникам можливість працювати там, де велика техніка не може. На питання стосовно розрахунку кількості годин оренди відповідає наступне:

“Не знати чи ми будемо використовувати цю техніку стільки годин, скільки зазначено в тендері. Бюджет забитий і ми мусимо оголосити на початку року торги, а потім будемо бачити скільки й чого нам потрібно. Не обовʼязково, щоб ми зразу платили всі гроші. Протягом року будемо виплачувати по ходу взяття оренди”.

Роман Скибіцький додає, що зараз йде визначення підрядника у якого протягом року орендуватимуть техніку. Тендерна закупівля наразі знаходиться на етапі прийняття пропозицій. Аукціон відбудеться 15 січня 2024 року.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору