Інформатор Калуш

ВЛАДА

Проблемну дорогу на вулиці Мостиській у Калуші підсиплять

КП "Калушавтодор" пообіцяв підсипати проблемну дорогу на вулиці Мостиській

Калушани обурюються поганим станом дороги, що на вʼїзді до гаражів на вулиці Мостиській.

Повідомляє Інформатор.

17 грудня 2023 року на сайті Калуської міської ради зʼявилось звернення до міського голови від Олени Курчій. Жінка звертає увагу мера на проблемний заїзд до гаражів, що на вулиці Мостиській.

“Дорога в дуже поганому стані, величезні ями, неможливо проїхати. До якої служби звертатись і в чиїй відповідальності ця дорога, що можна зробити для покращення її стану?”, — пише калушанка.

 

Виконавчий комітет Калуської міської ради розглянув електронне звернення та надіслав відповідь жінці. У документі йдеться про те, що відповідна комісія вже побувала на місці й провела обстеження.

“Повідомляємо, що в місті Калуші та в сільських населених пунктах (шістнадцяти селах) нашої громади дуже багато вулиць, які потребують і капітального, і поточного ремонтів. Однак, провести ремонт усіх вулиць у нашій громаді немає можливості”, — пишуть у відповіді на звернення.

Першочергово комунальники проводитимуть поточний ремонт центральних доріг міста, де здійснюються автобусні перевезення. Ділянка дороги на вулиці Мостиській не належить до таких. Тому комунальники проведуть тільки її підсипання.

“Заїзд од гаражів на вулиці Мостиська перебуває в задовільному стані, але потребує ремонту, то з метою забезпечення проїзду та наявності фінансування КП “Калушавтодор” у 2024 році запланує профілювання та часткове підсипання даного заїзду на вулиці Мостиській щебеневою сумішшю”, — йдеться у відповіді.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору