Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Рожнятові поліцейському передали нове службове авто

У Рожнятові поліцейському передали нове службове авто

У Рожнятові завдяки спільним зусиллям поліції та представників громади відкрили поліцейську станцію. Під час відкриття офіцеру громади, майорові Ярославові Чоповському, довірили новий службовий автомобіль.

Розповідає Інформатор з посиланням на поліцію області.

Відкрили станцію керівники Головного управління Нацполіції в області та керівництво громади. Поліцейському офіцеру бажали гідно нести службу та оперативно реагувати на виклики.

“Кожен мешканець має знати й розуміти, що він у безпеці, а його права захищені”, – наголосив начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько.

Новий осередок безпеки знаходиться в центрі Рожнятова. Два кабінети станції облаштовані відповідно до всіх потреб повсякденної роботи поліцейського та обладнані необхідною оргтехнікою для надання кваліфікованих послуг.

“Я тут, щоб оберігати та захищати права людей. З мешканцями громади уже познайомився, бо раніше працював тут дільничним. До мене також уже зверталися за допомогою. Всі проблемні питання вдалося вирішити, навіть, якщо вони не стосувалися безпосередньо поліцейської діяльності, як от земельні суперечки. Також такі конфлікти вирішуємо мирно, в правовому полі”, — розповів Ярослав Чоповський.

Раніше ми писали, що прикарпатка відсудила у медзакладу 3 мільйони гривень.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору