Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші хочуть зібрати 300 тисяч гривень на навчальний центр для військових

У Калуші хочуть зібрати 300 тисяч гривень на навчальний центр для військових

До Дня Єднання громада Калуша хоче зібрати 300 тисяч гривень на “Навчальний центр аеророзвідки”. У ньому військові (у тому числі й з Калуша) набувають та відшліфовують навички керування дронами.

Повідомляє Інформатор.

У навчальному центрі захисники з різних підрозділів вивчають сучасні технології, які допомагають їм ефективно боротися з ворогом та захищати українців. Кожна вдала операція з використанням ударних БПЛА рятує життя наших незламних воїнів та допомагає їм у боротьбі за нашу свободу.

“Друзі, на тлі тривалої війни всі ми стали сильнішими та згуртованішими й уже не раз об’єднувалися для підтримки Збройних Сил. Переконані, що спільними зусиллями крок за кроком йдемо до Перемоги над окупантом. Але дякувати нашим воїнам щодня — мало. Мусимо допомагати їм і підсилювати”, — розповіли організатори.

Громадські організації Калуша, військові, небайдужі підприємці та мешканці громади до Дня єднання, яке відзначатимемо 16 лютого, вирішили об’єднати зусилля та зібрати 300 тисяч гривень для підтримки Навчального центру аеророзвідки. І це — не просто збір, а великий публічний захід, деталі якого — згодом.

Серед організаторів — ГО “Чисті серця Калуш”, “УФРА”, “Союз українок” КМФ, “Вільні калуські люди”, Осередок “Пласт Калуш”, “Калуш біжи”, Молодіжна рада при Калуській міській раді, представники військових підрозділів та бізнесу… Медіапартнер — Інформатор Калуш.

“Закликаємо всіх охочих приєднатися до нас, долучитися до цієї благородної справи та разом наближати Перемогу. Ваш внесок стане краплею, яка заповнить наше велике море взаємопомочі та підтримки”, — кажуть організатори.

Посилання на банку — https://send.monobank.ua/jar/9Rhi5TohZk
Номер картки банки — 5375 4112 0505 2272

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору