Інформатор Калуш

АВТО

І буде ще дешевше. Що думають експерти про ціни на пальне?

І буде ще дешевше. Що думають експерти про ціни на пальне?

Тенденцію здешевшання ціни на пальне ми вже помічаємо у щотижневій калуській рубриці. Але про те, що відбувається в глобальній перспективі дізнаємось, все ж таки, від експертів.

Розповідає Інформатор Калуш, посилаючись на Єдиний телемарафон.

14 січня, в прямому етері телемарафону експерт нафторинку Олександр Сіренко пояснив, що буде з цінами на АЗС найближчим часом.

Він переконаний, що вартість пального в Україні найближчим часом збільшувати не буде, натомість можна також і прослідкувати тенденцію до дешевшання.

Олександр Сіренко пояснив, що на ринку пального в Україні є гравці, які займаються торгівлею за низькими цінами, середньою вартістю, а також так званий “преміумсегмент”. Наразі у столиці бензин та дизельне пальне вже можна знайти за цінами 44-45 гривень за літр. Тож до цих показників буде опускатися роздрібний ринок пального.

“По скрапленому газу така сама ситуація. Ми бачимо і 26 гривень за літр, і 27 гривень. Тому нижче 30 – це вже та межа, яку перетнули. А надалі ми будемо рухатися. Оптова ціна близько 21 гривні. Це дає можливість очікувати 25 гривень за літр скрапленого газу”, – додав експерт.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору