Інформатор Калуш

ГРОШІ

Збір на ремонт транспортних засобів для військового з Боднарова закрито

збір по Боднарову закрито

Спільними зусиллями вдалося закрити ще один збір у Калуській громаді. Тепер військові зможуть відремонтувати транспортні засоби, які зазнали пошкоджень.

Детальніше розповідає Інформатор.

Збір закрито: для бригади, у якій служить мешканець села Боднарів, зібрали понад 22 тисячі гривень. Нагадаємо, що ремонт був потрібен якомога швидше. Також йшлося про те, що військовим дуже потрібні безшумні акумуляторні електропили, без яких неможливо безпечно зігрітися та облаштувати окопи.

“Шановні українці, Ваша сила в небайдужості! Збір для бригади 65 ОМБр нашого односельчанина закрито! Щойно було розбито банку розміром 22 543 грн! Дякуємо кожному, хто підтримав поширенням, чи донатом!”повідомила у соцмережі Діана Жураківська, яка оголошувала збір.

За її словами, під час збору багато хто допоміг альтернативними способами, зв’язавшись напряму з захисником! Тому ціль була досягнута швидше. Накопичену суму вона вже передала військовому.

“Молимося, віримо і робимо все можливе, щоб повернути своє мирне життя!” — додала вона.

Нагадаємо, Інформатор збирає актуальні збори у єдину підбірку, яка буде постійно закріпленою на сайті та щоденно оновлюватиметься — по мірі закриття потреб або появи нових оголошень. Тож, тепер не потрібно довго шукати, кому допомогти. Заходите на Інформатор та обираєте.

А якщо у переліку немає вашого збору, пишіть-дзвоніть і ми оперативно опублікуємо актуальну інформацію.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору