Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуському ліцеї №3 буде тир: учнів навчатимуть стрільби

У Калуському ліцеї №3 буде тир: учнів навчатимуть стрільби

Сертифікати на універсальні навчальні тренінгові тири “UNITS” отримали 36 закладів освіти Франківщини. Серед них — Калуський ліцей №3.

Пише Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

Обладнання, із допомогою якого діти навчатимуться влучного володіння зброєю, придбали за кошти обласного бюджету. Мобільні системи, які використовуватимуть для навчання, складаються із мультимедійного обладнання, програмного забезпечення та зразків озброєння (пістолету та автомату).

Програмне забезпечення тренінгової системи “UNITS” відповідає методиці вогневої підготовки, згідно з вимогами Міноборони України, пишуть на сторінці міської ради.

Система надає інформацію про результат “стрільця” й повний аналіз його вмінь одразу, тож навіть під час уроку можна працювати над помилками. Також є функція моделювання тактичної обстановки, погодних умов та пори доби.

Навчатимуться стрільби на безпечних інтерактивних системах учні 10-11 класів на “Захисті України”.

“Головна мета курсу — вивчення та удосконалення навичок щодо військово-патріотичного виховання. У результаті учні мають набути знання, практичні вміння, необхідні для застосування в екстремальних природних, техногенних, воєнних та соціальних умовах, які постійно змінюються”, — додають у дописі.

У Калуському ліцеї №3 буде тир: учнів навчатимуть стрільби

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору