Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У лютому будуть три хвилі магнітних бур

У лютому будуть три хвилі магнітних бур

У лютому не прогнозують сильних змін геомагнітного поля, але Землю все ж кілька днів поспіль “штормитимуть” магнітні бурі.

Загалом магнітних бур буде три, повідомляє Інформатор Україна.

Перша слабка магнітна буря очікується на початку місяця — 4 та 5 лютого. Її потужність досягне 4 балів. Друга, уже більш тривала та сильна буря, очікується у середині місяця — з 17 по 20 лютого.

“Активність Сонця 17 числа буде слабкою, потім 18 та 19 лютого підвищиться до середньої, а 20 лютого знову знизиться”, — пише видання.

Остання підвищена сонячна активність у лютому буде 24 та 25 лютого. У перший день буря буде середньою, а в наступний — слабкою.

Варто врахувати, що упродовж місяця прогноз може змінитись, оскільки передбачити поведінку Сонця за тривалий період складно.

Нагадаємо, що у дні магнітних бур люди можуть відчувати загальне погіршення самопочуття, порушення сну, головний біль, загострення хронічних захворювань. Щоб допомогти організму в дні, варто пити більше рідини, а також трав’яного та зеленого чаю, відмовитися від кави, алкоголю, сигарет, кальяну. З їжі — менше смаженої, гострої та жирної, більше — сезонних овочів та зелені. Доречною буде легка фізична активність і регулярне провітрювання кімнати. Перед сном — контрастний душ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору