Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Як обрати і не переплатити за тактичний і військовий одяг у Калуші | Шукайте “Камуфляж”

На початку повномасштабної війни у Калуші (і не тільки) масово скуповували військову форму. Зараз — менше. Але якісні кітелі, штани та куртки, надійні рюкзаки й плитоноски, теплі термобілизну і спальники можна купити не всюди. У магазині “Камуфляж” є не лише все це, а і такі “дрібнички” як карабіни, шеврони, пончо, бафи… А ще — інший спецодяг, який підійде не лише військовим, а і значно ширшій категорії населення. 

Інформатор розповідає, де в Калуші можна знайти спорядження та амуніцію для військових і волонтерів, щоб і ціна доступна, і якість надійна.

Торгівлю у сфері військового одягу та амуніції власник магазину Євген розпочав ще у 2008 році, а за 2 місяці до початку повномасштабного вторгнення відкрив магазин на проспекті Лесі Українки, 27.

“На початку повномасштабного вторгнення був шалено-скажений попит на весь асортимент. В людей була паніка, кожен скуповував собі військову форму, йдучи в ТРО чи ЗСУ. На один стандартний костюм було 15 охочих його придбати. В той час телефонували зі всієї України.

В результаті всі запаси, які були створені до початку вторгнення, розкупили за тиждень. Магазин був практично пустий”, — ділиться Євген.

Зараз продажі та ціни стабілізувались. Проте актуальним залишилось питання співвідношення ціни та якості товарів, не залежно від того, який це бренд.

“Я не популяризую бренди, котрі заробляють понад 30% тільки на власному імені. Більшість речей від відомих брендів є аналогічними, що у нас від маловідомих, можливо, навіть пошиті на одному виробництві. Проте, ціна на однакові речі суттєво відрізняється.

Я не раджу людям переплачувати тільки за назву. Буває, що речі без бренду якісніші та у рази дешевші”, — зазначає продавець.

Проте Євген ділиться, що в продажі й присутні речі від відомих брендів, але за оптимальною ціною та якістю. Загалом в асортименті магазину є все, що потрібно військовослужбовцю:

  • спідня та термобілизна, футболки, бойові сорочки, кітелі, штани, куртки;
  • взуття, головні убори, бафи, балаклави, ремені, дощовики, пончо;
  • шеврони, ножі, тактичні рукавиці, окуляри, карабіни, ліхтарі, біноклі;
  • рюкзаки, плитоноски, системи розвантаження, підсумки, наколінники, спальники.

Серед одягу є речі на всі сезони — літній, зимовий та демісезонний одяг. Переважно 90% усього товару крамниці — вироблено в Україні.

“Я працюю з українськими швейними виробництвами. Працюючи з ними, можна розраховувати на гарантію якості. Є моменти, що в Україні виготовляють набагато якісні речі ніж, наприклад, в Китаї”, — ділиться Євген.

Окрім того, як переглянути товар, є й можливість його поміряти на місці. Якщо ви придбали щось і вам, або вашим близьким, не підійшов товар, то його можна повернути, незалежно від того, скільки часу пройшло з моменту покупки.

Також діють знижки для військовослужбовціввід 5 до 10% та для волонтерівдо 15%. Для останніх, знижка варіюється від об’єму замовлення.

“У нас можуть придбати форму чи спорядження не тільки військові, а й, наприклад, рибалки, працівники ДСНС, поліції чи інших силових структур”, — каже власник.

Військторг “Камуфляж” працює за адресою: проспект Лесі Українки, 27, з:

  • 9:00 до 17:00 у будні дні;
  • 9:00 до 15:00в суботу;
  • неділя — вихідний.

Також можна проконсультуватись в телефонному режимі за номером — +380 66 710 71 73.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору