Інформатор Калуш

ТРЕШ

Мешканці Долини пішли у мерію: вимагають зупинити встановлення МАФу

Мешканці Долини пішли у мерію: вимагають зупинити встановлення МАФу

Мешканці Долини офіційно зареєстрували скаргу та вимагають зупинити встановлення тимчасової споруди на майдані Січових Стрільців. У мерії їм пообіцяли розглянути питання.

Інформатор розповідає подробиці.

Кіоск почали встановлювати кілька днів тому. Люди вдарили на сполох, адже споруда фактично “лізе” їм у вікна. Крім того, йдеться про частину міста. яка мала би слугувати візитівкою громади. Натомість — знищують зелену зону.

Детальніше про це — У Долині нищать газон і ставлять МАФ | Люди вимагають громадських слухань

Як повідомила Вікторія Андрусечко-Васильків, сьогодні у міській раді мешканці громади зареєстрували офіційну скаргу. Адресували її міському голові Іванові Диріву та усім головам фракцій політичних партій у міській раді. На документі — півтора десятка підписів людей.

“Виступаємо категорично проти розміщення тимчасових споруд перед вікнами нашого будинку та на прилеглих територіях. Вимагаємо провести громадські слухання щодо подальшого розміщення такого роду об’єктів на територіях, прилеглих до будинку”, — зазначено у скарзі.

Інформатору також відомо, що активісти виступили на засіданні виконкому (саме цей орган влади прийняв рішення, яким дозволив встановлення МАФу) з вимогою переглянути рішення. Їм пообіцяли питання розглянути.

Тетяна Кіндюх 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору