Інформатор Калуш

ГРОШІ

Збір закрито | Волонтери зібрали гроші на авто для порятунку цивільних

Волонтери придбали автомобіль, який слугуватиме для евакуації цивільного населення, а також доставлення гуманітарних вантажів людям, які залишились на прифронтових територіях Донеччини.

Про закриття збору Інформатору повідомила Олександра Нагарнюк, яка через війну переїхала в Калуш із Краматорська. Спільнота волонтерів її рідного міста потребувала транспортного підсилення, тому й був оголошений збір.

“Завдяки допомозі небайдужих людей ми назбирали 135 тисяч гривень та вже знайшли автівку, яка нам потрібна”, — діляться активісти ГО “Краматорське об’єднання волонтерів”.

Суми вистачило на придбання Volkswagen Т4. Його ще планують трохи обладнати, після чого можна буде використовувати.

“Дякуємо кожному, хто відгукнувся на наше прохання та долучився до збору коштів. Ваша підтримка додає нам сил та енергії продовжувати допомагати тим, хто потребує цього”, — наголошують волонтери

Нагадаємо, що про інші актуальні на сьогодні збори можна дізнатися з підбірки Інформатора, яку ми щоденно оновлюємо та доповнюємо. У ній — збори мешканців, переважно, з Калуша і для калушан. Одним із найближчих до закриття є наразі збір на авто для сина від калушанки Жанни Сушкевич. До цілі залишилося менше 20 тисяч гривень.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору