Інформатор Калуш

ВЛАДА

ЦНАП в Копанках переїде і стане інклюзивним

ЦНАП в Копанках переїде і стане інклюзивним

Про це після сьогоднішнього ранкового об’їзду заявив Калуський міський голова.

Ділиться Інформатор.

Мова про ЦНАП, який знаходиться у селі Копанки, який знаходиться в приміщенні дитячого садочка. Таке сусідство спричиняє певні незручності, як для відвідувачів адмінцентру, так і дітей дошкільного закладу. Проте, воно не випадкове. Начальниця відділу координаційної роботи зі старостинськими округами підсвітила ще одну проблему:

“Фактично, у нас адміністративні центри у кожному адміністративному окрузі, знаходяться за адресами колишніх сільських рад. Зазвичай всюди вони розміщені нормально, але єдиний у нас Копанківський округ, де сільська рада була у дитячому садочку, та ще й на другому поверсі. Так наразі центр функціонує вже близько 14 років. Суть нашого сьогоднішнього візиту полягала в тому, що це не правильно. І ще більше не правильно, що  люди повинні на другий поверх підійматися пожежними сходами. Як працівники центру, так і люди, яким потрібна якась послуга. А що казати про людей старшого віку?”, — поділилася Наталя Табачук.

Сьогодні під час візиту в Копанки було вирішено, що в цьому році ЦНАП переїде і буде розміщуватися в приміщенні будинку культури.

“Чому тільки тепер? Тому що Копанки, минулого року дуже багато зробили в народному домі, який був у дуже поганому стані. Там велике й універсальне приміщення. Що правда, і зараз воно потребує вкладень. Тим не менш, по-трошки там все приводять до порядку. І на сьогоднішній день якісь такі чорнові роботи тривають. Тобто в перспективі, саме зараз є можливість щось зробити. Там є одна кімната така, яка б пасувала саме як приміщення для ЦНАПу. Вона знаходиться справа за входом народному домі. І тут люди б мали хороший доступ до центру надання послуг”, — додала начальниця відділу координаційної роботи.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору