Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Полеглому Роману Мельнику з Калуша встановлять меморіальну дошку

Полеглому Роману Мельнику з Калуша встановлять меморіальну дошку

Воїн загинув у липні 2022 року від отриманих поранень в зоні бойових дій.

Пише Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Відкриття пам’ятної меморіальної дошки полеглому Романові Мельнику відбудеться у суботу, 10 лютого, об 11:00, на території спорткомплексу “Сокіл” ДЮСШ Калуської міської ради.

Роман Мельник народився у лютому 1988 року в Калуші. Навчався у Калуському ліцеї №2, а потім вступив до хіміко-технологічного технікуму, де обрав за спеціальність механіку. Освіту продовжив у НУ “Львівська політехніка”, де здобув освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра. Ще під час навчання у технікумі захоплювався легкою атлетикою. Пізніше — серйозно займався боксом.

Працював чоловік на нафтохімічному товаристві у Калуші. Пізніше — виїздив на роботу за кордон. На війну Роман пішов у найперші дні повномасштабного вторгнення росії. Служив навідником штурмового відділення штурмового взводу штурмової роти штурмового батальйону.

Калушанин помер уночі 31 липня від травм, отриманих унаслідок підриву на міні під час контрнаступу на Запоріжжі. На жаль, навіть після перевезення Романа у госпіталь, що у Дніпрі, а потім у Головний клінічний військовий госпіталь у Києві (гелікоптером), його життя обірвалося.

До теми: Як подати заявку на створення меморіальної дошки полеглому Герою?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору