Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Для сина і для ТРО. У Калуші закрили два благодійні збори

Для сина і для ТРО. У Калуші закрили два благодійні збори

Спільними зусиллями вдалося закрити одразу два збори у Калуші. В обох випадках купували автомобілі, які тепер допомагатимуть нашим захисникам протистояти ворогу.

Добрими новинами ділиться Інформатор.

Калушанка Жанна Сушкевич ставила за мету придбати автомобіль для підрозділу, в якому служить її син. Жінка інформує, що збір закрито.

“Дуже багато людей скидали кошти. І дуже багато якраз дрібних сум було, але все докупи — і вдалося зібрати 181 тисячу 710 гривень. Я дуже вдячна усім”, — каже мама воїна.

За її словами, допомагали родичі, колективи ВПУ №7 та ліцею №7, а також багато інших. Кожному — щира подяка. Оскільки автомобіль уже знайшли і на нього дуже чекали на передовій, жінка додала ще власні гроші та здійснила покупку. Зараз, каже, він уже в дорозі до підрозділу її сина.

Також про закриття збору сьогодні повідомила ГО “Калуський тил”, яка збирала гроші на авто для Калуського ТРО.

“Друзі! Ми розбили нашу наш “конверт” для збору на авто для Калуського ТРО. Нам вдалося накопичити на ньому 94 000 грн. Решту суми для закупки авто було зібрано учасниками нашої спільноти та добрими друзями”, — йдеться у дописі.

Волонтери кажуть, що зроблять повний техогляд придбаного автомобіля, перефарбують його, змінять шини.. Й лише після цього відправлять на фронт. Також вони дякують усім благодійникам.

Нагадаємо, що цього тижня це вже, як мінімум, третій вдало закритий збір, про який просили у Калуші. Адже напередодні ми писали про авто для порятунку цивільних, які залишилися на прифронтових територіях Донеччини.

Нагадаємо, що про інші актуальні на сьогодні збори можна дізнатися з підбірки Інформатора, яку ми щоденно оновлюємо та доповнюємо. У ній — збори мешканців, переважно, з Калуша і для калушан.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору