Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Збір до Дня єднання: калуський бізнес донатить грошима і сертифікатами

Збір до Дня єднання: калуський бізнес донатить грошима і сертифікатами

Організатори заходу висловили перші подяки компаніям та підприємцям, які вже долучилися до збору, та закликають мешканців громади також задонатити, хто скільки може. Як винагороду можна отримати цікавий сертифікат.

Розповідає Інформатор.

“Ми хочемо виразити щиру подяку усім підприємствам, які долучилися до нашої акції — збору коштів для Навчального центру аєророзвідки! Приватному підприємству “РІО-ТРАНС”, ТОВ “ВП “МОТОРІМПЕКС”, ТОВ “Торговий будинок Імператив”, ОЛВУД ТОВ, Школа англійської мови – Simple Max, дитячий садочок KIDS`UNI, спортивно-оздоровчий комплекс “Акваторія”. Ваша підтримка надзвичайно важлива для нас та наших захисників”, — зазначають організатори.

Нагадаємо, що громадські організації Калуша, військові, небайдужі підприємці та мешканці громади до Дня єднання, яке відзначатимемо 16 лютого, вирішили об’єднати зусилля та зібрати 300 тисяч гривень для підтримки Навчального центру аеророзвідки. Окрім громадських організацій, які долучаються як співорганізатори, до збору закликають підприємців міста. Як може долучитися бізнес, Інформатор розповідав раніше, анонсуючи кілька способів. 

Деякі підприємці міста охоче погодилися надати сертифікати на свою продукцію чи послуги. Тож, тепер є шанси отримати за свій внесок цікавий подарунок.

“Це велика нагода не лише підтримати нашу справу, а й отримати щось особливе в обмін на вашу доброту. Долучайтесь до нашої ініціативи, пожертвуйте та отримуйте благодійні сертифікати від наших підприємців-партнерів! Приєднуйтесь зараз та допоможіть нам зробити ще більше добра разом!” — закликають організатори громадськість.

Посилання на банку — https://send.monobank.ua/jar/9Rhi5TohZk
Номер картки банки — 5375 4112 0505 2272

Також додаємо реквізити рахунку у Приватбанку:

Найменування отримувача: БО ЧИСТІ СЕРЦЯ КАЛУШ
Код отримувача: 44583169
Рахунок отримувача: UA713052990000026009015515904
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу — підтримка для навчального центру

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору