Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські діти отримали гостинці від діаспорян з усього світу

В Калуші реалізували акцію “Теплом зігріємо серця” від Спілки української молоді.

Ділиться Інформатор.

Впродовж Різдвяних свят юні українці з Канади, Австралії, Сполучених Штатів Америки, Іспанії, Німеччини, Великої Британії та Естонії обʼєднані в лавах Спілки Української Молоді збирали подарунки для ровесників в Україні, батьки яких захищають  державу на фронті.

Сьогодні, 11 лютого, у ПК Юність сумівці передали пакунки понад 400 дітям

“Звісно, що охопити всіх ми не зможемо. Однак, віримо, — вона зігріє серця тих хлопців та дівчат, які втратили рідну людину, та діток, які не бачили довгий час своїх батьків, бо вони стоять на захисті нашої держави. Це найменше, як ми можемо завдячити нашим військовим. Цьогоріч вікова категорія діток, які отримають подарунки від 0 до 11 років. В місті Калуш буде роздано понад 400 подарунків. Та понад 100 подарунків в Новицькій громаді”, — каже Голова Калуської Міської організації СУМ в Україні Яна Мазур

Таку акцію члени організації вже проводять в десяте. Минулого року вдалось охопити понад 2 100 дітей військовослужбовців. Цьогоріч такі подарунки доправлять ще у Львів, Тернопіль, Києв, Дніпро, Краматорськ та Кагарлик.

Окрім пакунків на дітей також чекала святкова вистава “Різдвяна історія” у виконанні молодіжного театру “Silentium”. Поглянути виставу можна на нашій фейсбук сторінці:

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору