Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калуський депутат, котрий допомагав ухилянтам, вийшов під заставу

Калуський депутат, котрий допомагав ухилянтам, вийшов під заставу

За вихід з тримання під вартою за Юрія Проціва заплатили майже 250 000 гривень.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Вікна.

У середу, 7 лютого, працівники СБУ викрили депутата Калуської районної ради на організації схеми ухилення від мобілізації за допомогою фіктивних документів про тимчасову непридатність до служби. За такі послуги він зі своїм спільником отримував 7 000 доларів США. Його затримали та повідомили про підозру, а також суд визначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави.

Сьогодні, 13 лютого, стало відомо, що за депутата внесли заставу у розмірі 242 240 гривень. На час слідства він повинен прибувати до слідчого, прокурора, суду за кожною вимогою та здати на зберігання до відповідних органів Державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Також Інформатору вдалось з’ясувати, що Юрій Проців раніше працював тренером-викладачем з греко-римської боротьби у Долинській ДЮСШ. У серпні 2023 року Юрія Проціва, відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України №1802, було відзначено почесним нагрудним знаком  “За сприяння війську”, “За волонтерську діяльність”.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору