Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Особливості та перспективи криптовалюти Dash

Особливості та перспективи криптовалюти Dash

Якщо ви вже діючий або потенційний інвестор, то напевно знаєте, що ДАШ – крипта, яка з’явилась у відповідь на існуючі проблеми в цифровому секторі, а саме швидкість, приватність та вартість транзакцій. Завдяки цьому, Dash був створений повністю на основі Bitcoin. Сьогодні представлена криптовалюта, як компонент екосистеми, входить в ТОП за популярністю та користується неабияким попитом на ринку.

Особливості ДАШ криптовалюти

До ключових моментів токену, які відрізняють його від більшості пропозицій на крипторинку, слід віднести наступне:

  • Миттєві транзакції (InstantSend).

Купити Dash варто через можливість здійснювати транзакції майже миттєво за допомогою технології InstantSend. Це робить монету однією з найшвидших для проведення грошових переказів.

  • Приватні транзакції (PrivateSend).

Цифровий актив дозволяє користувачам здійснювати приватні транзакції, використовуючи функцію PrivateSend.

  • Децентралізована автономна організація (DAO).

Dash має децентралізовану систему, яка дозволяє учасникам мережі приймати рішення щодо майбутнього проекту. При цьому ціна Dash регулюється ринком, а не однією компанією.

  • Майнінг та механізм консенсусу.

Dash використовує комбінований механізм консенсусу, який включає як майнінг (Proof of Work), так і Мастерноди. Це дозволяє забезпечити безпеку мережі, а також швидкість обробки транзакцій.

Прогноз Dash: перспективи проєкту та цінові передбачення

Головна перевага монети – відмінність від існуючих проєктів (ВТС, ЕТН) за рахунок вирішених основних проблем. Завдяки цьому, навіть у найнесприятливіших ринкових ситуаціях курс Dash до долара залишається порівняно стабільним і стрімко не падає. Ще одна особливість – затребуваність серед користувачів у якості розрахункового засобу. Орієнтовні цифри приросту, які відмічають аналітики для інвесторів, перевищують 100%. Проаналізувавши більшість Dash прогнозів, криптоексперти доходять висновку, що такий розвиток проєкту, який спостерігається зараз, може призвести до стабільного зростання вартості монети, на відміну від більшості аналогічних криптовалют.

Ще один момент, на який варто звернути увагу при відстежуванні Dash курсу до долару, – майбутній проєкт Еволюція (Dash Evolution). Він спрямований на полегшення використання криптовалюти для масового споживача. Dash Evolution має за мету зробити процес відправки та отримання токенів більш інтуїтивно зрозумілим та зручним для кожного. Полегшення користувацького досвіду разом з особливостями та перевагами, які надає крипта – одне з підтверджень стрімкого розвитку проєкту та довіри зі сторони користувачів.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору