Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Хоч одним колесом на газон… На Підвальній — проблема через паркування

Скарга на калушанку

Калушанка скаржиться на автоводійку, яка приїздить у гості до сусідів і щоразу паркується на зеленій зоні. 

Із фотодоказами та скаргою мешканка вулиці Підвальної прийшла в Інформатор.

Скаржницю звуть Міла Михайлівна. Вона стверджує: керманичка білого авто у їхньому будинку не мешкає, але регулярно приїжджає до сусідів. Паркується так, що роз’їздила зелену зону. І що найбільш прикро — на зауваження не реагує.

“Так, у нас вузька вуличка, але всі інші стають нормально, а ця особа після зауважень, таке враження, що навмисно паркує машину частково на газоні”, — твердить скаржниця.

За її словами, через таке паркування неможливо, зокрема, й одяг надворі вивісити, бо доводиться крізь болото пробиратися.

Проблема з паркуванням на міжквартальних територіях у Калуші не нова. Днями міський голова Андрій Найда повідомив, що зараз важливо зберегти належний стан благоустрою, бо капітальних видатків на такі заходи цьогоріч не передбачається.

“Пройшовшись вулицями міста, спостерігаємо значну кількість правопорушень, зумовлених паркуванням у неправильно відведених місцях. Такі дії з боку водіїв призводять до пошкодження бордюр, газонів, а ще бачимо, що часто машини припарковані поряд із дитячими майданчиками, майже впритул”, — зазначив очільник громади.

За його словами, працівники муніципальної інспекції щодня здійснюють обхід вулицями міста, виявляючи безліч правопорушеннь, що супроводжуються неправильним паркуванням та залишають водіям повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності. До прикладу, за минулий тиждень таких повідомлень було 25. А коштів від сплати штрафів надійшло в сумі 11 560 тис. грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору