Інформатор Калуш

ТРЕШ

Мешканці будинку у центрі міста обурюються, що біля їх житла кілька років не обрізають гілля

Мешканці будинку у центрі міста обурюються, що біля їх житла кілька років не обрізають гілля

Коли гілля дерева розквітає, то закриває доступ сонячного світла до квартир. Місцева мешканка каже, що бували дні, коли вдень потрібно було вмикати світло у квартирі.

Ділиться Інформатор.

Йдеться про дерева поблизу будинку на площі Героїв, 13. Жінка котра живе у будинку 35 років каже, що комунальники вже давно не обрізали ці дерева. Зараз гілки від них вже доростають впритул до вікон будинку.

“Гілки вже залазять нам у вікна. Навесні, коли дерева розквітають, то нічого з вікна не бачиш, крім таксистів, котрі чекають на пасажирів. В нас чомусь не підрізають ті дерева, он тут пару метрів збоку підрізали так гарно, а в нас ніхто нічого не рухав, всім все одно”, — каже жінка.

Також жінка каже, що дерева настільки закривають видимість у вікнах, що в хмарну погоду потрібно вмикати світло у квартирі. Жінка зазначає, що раніше зверталась у ЦНАП щодо цього питання, але вирішити питання так і не вдалось.

“Прийшла написала заяву, але відповідь була: тяжко, немає ресурсів на це. Я плюнула й залишила ту справу, бо бачу що то більше нервів з цього”, — ділиться мешканка.

Окрім проблем з деревами на цьому місці також висять обірвані дроти, які без проблем можуть контактувати з людьми.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору