Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Ворог повернув тіла 58 українських захисників

Ворог повернув тіла 58 українських захисників

В Україну повернули тіла 58 загиблих захисників. Далі буде проведена робота з встановлення осіб загиблих, після чого рідні зможуть їх поховати.

Про репатріаційний захід повідомили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими у Telegram, передає Інформатор.

“Полеглих Оборонців України було повернено завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром при СБУ, МВС України (Секретаріат уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України, іншими представниками структур сектору безпеки та оборони України. Окрема вдячність за сприяння Міжнародному Комітету Червоного Хреста”, — йдеться в повідомленні.

Збройні Сили України забезпечать перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих. Тіла Захисників після ідентифікації будуть передані рідним для гідного поховання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору