Інформатор Калуш

ГРОШІ

Села Калуської громади передали волонтерам майже 20 тисяч гривень

Села Калуської громади долучилися до збору

Упродовж тижня у багатьох селах, що входять в Калуську громаду, відбувалися благодійні заходи. Їх метою був збір коштів до Дня єднання.

Розповідає Інформатор.

У Студінці, до прикладу, в народному домі організували майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки. Як повідомила староста села Марія Стасюк, приходили діти з батьками і загалом захід був і багатолюдним, і цікавим. Тож, у підсумку від громади села вдалося зібрати 5000 гривень.

Раніше ми писали, що таку ж суму коштів передав Боднарівський старостинський округ.

По 2000 гривень сьогодні волонтерці Ірині Іовлєвій передали через своїх старост громади Тужилова, Голині та Пійла, 700 гривень — Копанок, 1450 гривень — Мислова, 600 гривень — Яворівки. Окрім цього, деякі старостинські округи пообіцяли або навіть уже скинули певні суми коштів на рахунок волонтерського збору. Загалом — байдужим не залишився ніхто. Тож, волонтерка висловила подяку всім, хто долучився до збору, та повідомила, що завтра у Калуші відбудеться квест до Дня єднання та інші заходи, якими підіб’ють перші підсумки великого збору.

Нагадаємо, що громадські організації Калуша, військові, небайдужі підприємці та мешканці громади вирішили об’єднати зусилля та зібрати 300 тисяч гривень для підтримки Навчального центру аеророзвідки. Окрім громадських організацій, до збору долучаються підприємці міста — не лише грошима, а і сертифікатами на свою продукцію чи послуги. Тож, у всіх, хто задонатить від 200 гривень, тепер є шанс отримати за свій внесок цікавий подарунок.

Окрім цього, була виготовлена спеціальна карта-пазл Калуської громади, частинки якої увесь тиждень перебували у старостинських округах.

Наразі зібрано приблизно половину із заявленої суми, тому організатори збору закликають активно долучатися та підтримати Навчальний центр аеророзвідки.

Посилання на банку — https://send.monobank.ua/jar/9Rhi5TohZk
Номер картки банки — 5375 4112 0505 2272

Також додаємо реквізити рахунку у Приватбанку:

Найменування отримувача: БО ЧИСТІ СЕРЦЯ КАЛУШ
Код отримувача: 44583169
Рахунок отримувача: UA713052990000026009015515904
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу — підтримка для навчального центру

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору