Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші виготовили карту-пазл громади | Що це і навіщо

У Калуші виготовили карту-пазл громади | Що це і навіщо

Унікальний виріб зробив один із місцевих волонтерів. Це — його внесок у захід до Дня єднання, який планують у громаді. Карта наразі розділена, але 17 лютого вона знову стане цілісною і… буде продана на аукціоні.

Деталі розповідає Інформатор.

Дерев’яну карту громади виготовив волонтер організації “Чисті серця Калуш” Сергій Куліш. Але вона, хоч і схожа на пазл, але не для ігор. Карта стане предметом торгів, якими у Калуші завершиться захід до Дня єднання, що запланований на 17 лютого.

Нагадаємо, що громадські організації Калуша, військові, небайдужі підприємці та мешканці громади до Дня єднання вирішили об’єднати зусилля та зібрати 300 тисяч гривень для підтримки Навчального центру аеророзвідки. Окрім громадських організацій, які долучаються як співорганізатори, до збору закликають підприємців міста. Як може долучитися бізнес, Інформатор розповідав раніше, анонсуючи кілька способів.  Підприємці до збору долучаються не лише грошима, а і сертифікатами на свою продукцію чи послуги. Тож, у всіх, хто задонатить від 200 гривень, тепер є шанс отримати за свій внесок цікавий подарунок.

Окрім цього, організатори запропонували долучитися до заходу і мешканцям старостинських округів Калуської громади. Тож, частинки карти сьогодні роздали саме їм. У селах громади будуть організовані невеликі заходи, результатом яких якраз стане збір коштів для Навчального центру аеророзвідки.

А у суботу, 17 лютого, в Калуші буде проведено квест, участь в якому візьмуть діти, ветерани та підприємці міста. На фініші цього заходу має відбутися зустріч із представниками сіл та об’єднання карти.

“Ми плануємо виставити карту у виставковому центрі і провести аукціон. Сподіваємося, що охочі придбати її будуть, адже вона дійсно може стати окрасою будь-якого інтер’єру”, — зазначила Ірина Іовлєва, яка є співорганізаторкою благодійного збору.

Нагадаємо, що Інформатор є медіапартнером цієї благодійної програми. Серед організаторів — ГО “Чисті серця Калуш”, “УФРА”, “Союз українок” КМФ, “Вільні калуські люди”, Осередок “Пласт Калуш”, “Калуш біжи”, Молодіжна рада при Калуській міській раді, представники військових підрозділів та бізнесу… І додаємо також реквізити, за якими можна долучитися до благодійного збору.

Посилання на банку — https://send.monobank.ua/jar/9Rhi5TohZk
Номер картки банки — 5375 4112 0505 2272

Також додаємо реквізити рахунку у Приватбанку:

Найменування отримувача: БО ЧИСТІ СЕРЦЯ КАЛУШ
Код отримувача: 44583169
Рахунок отримувача: UA713052990000026009015515904
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу — підтримка для навчального центру

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору