Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Благодійна субота у Калуші: буде квест, розіграш сертифікатів та унікальна карта

Благодійна субота у Калуші

У Калуші триває збір коштів для Навчального центру аеророзвідки. Тож, завтра, 17 лютого, у місті відбуватиметься квест та збір карти, яку виготовили спеціально під цю подію.

Повідомляє Інформатор.

Квест під назвою “В єднанні — Сила” відбуватиметься в історичній частині міста. До складу команд долучаються підприємці міста та захисники, а також калуські пластуни. Кожна команда буде виконувати певні завдання, а за умови успішного проходження отримає частку від карти-пазлу громади.

Нагадаємо, що спеціальна карта була виготовлена одним із майстрів. Її розділили і роздали у старостинські округи. А вже завтра на центральній площі міста має відбутися зустріч із представниками сіл та об’єднання карти.

“Старостинські округи, які доєдналися до Дня Єднання передадуть нам свої частини пазл-карти, яка буде з‘єднана після квесту. Об’єднаний пазл-карта буде виставлена у виставковій залі на аукціон”, — повідомили організатори заходу.

Також завтра планують провести розіграш сертифікатів серед усіх, хто задонатив на благодійний збір від 200 грн. Долучитися до збору можна і дуже потрібно. Ось реквізити:

Посилання на банку — https://send.monobank.ua/jar/9Rhi5TohZk
Номер картки банки — 5375 4112 0505 2272

Також додаємо реквізити рахунку у Приватбанку:

Найменування отримувача: БО ЧИСТІ СЕРЦЯ КАЛУШ
Код отримувача: 44583169
Рахунок отримувача: UA713052990000026009015515904
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу — підтримка для навчального центру

Нагадаємо, що громадські організації Калуша, військові, небайдужі підприємці та мешканці громади вирішили об’єднати зусилля та зібрати 300 тисяч гривень для підтримки Навчального центру аеророзвідки. Окрім громадських організацій, до збору долучаються підприємці міста — не лише грошима, а і сертифікатами на свою продукцію чи послуги. Тож, у всіх, хто задонатить від 200 гривень, тепер є шанс отримати за свій внесок цікавий подарунок.

Щодо карти громади, то її продадуть з аукціону, який відбудеться орієнтовно через тиждень. Про це буде повідомлено додатково.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору